NOUTATI

🔍🎉 „Copila de 13 ani dispărută de o săptămână, găsită în cele din urmă! 😃🔎” Parintii au oferita 10000 euro recompensa.

O poveste cu final fericit a avut loc în Sighetu Marmației, când Melinda, adolescenta dispărută timp de 7 zile, a fost găsită de șeful poliției locale „întâmplător”. Vestea aduce alinare părinților și comunității care au participat activ la căutările intense. Fata se află în siguranță și într-o stare bună, conform autorităților.

În urma unor informații obținute de poliție, minora a fost localizată într-un imobil din municipiu. Eforturile depuse de forțele de ordine, voluntari și toți cei implicați în căutare sunt recunoscute și apreciate. Cu toate acestea, ancheta continuă pentru a elucida circumstanțele dispariției și pentru a verifica dacă minora a fost victima vreunei infracțiuni în timpul absenței sale.

Părinții fetei, disperați de lipsa de vești, au oferit o recompensă de 10.000 de euro pentru oricine ar fi furnizat informații concrete despre locul unde se afla fata lor. Această inițiativă a mobilizat întreaga țară, iar astăzi se sărbătorește reuniunea lor cu fiica dispărută.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au jucat un rol crucial în cercetări, arătând parcursul Melindei în ziua dispariției. Aceasta a părăsit casa în jurul orei 11:00 și s-a deplasat către zona centrală a orașului, unde a fost văzută ultima dată înainte de a dispărea complet. Căutările s-au concentrat în special în Parcul Grădina Morii și în pădurile din apropiere, iar pompierii și polițiștii de frontieră au fost implicați în eforturile de căutare, inclusiv utilizând o barcă și drone.