NOUTATI

💥🚗🐴 Impact devastator în județul Dâmbovița, între un autoturism și o căruță! Un bărbat în stare gravă a fost de urgență transferat la spital.

Accident grav pe DN 72 în localitatea Săcuieni, Dâmbovița: O persoană rănită după impactul între un autoturism și o căruță.

În seara de joi, un accident violent a avut loc pe DN 72, în satul Săcuieni, comuna Gura Ocniței, județul Dâmbovița. Un autoturism și o căruță au intrat în coliziune, rezultând rănirea unei persoane din căruță. Circulația în zonă a fost imediat oprită pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor de salvare și a autorităților.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, zona accidentului a fost securizată de pompierii Detașamentului Târgoviște, care au sosit la fața locului cu o autospecială de stingere echipată cu modul de descarcerare. De asemenea, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Dâmbovița s-a deplasat imediat pentru a evalua și acorda îngrijiri medicale celor implicați.

În urma evaluării medicale efectuate de echipajul SAJ, o persoană a fost transportată de urgență la spital pentru tratamentul rănilor suferite. În paralel, au fost întreprinse măsuri pentru prevenirea și stingerea incendiilor, asigurându-se astfel siguranța zonei.