NOUTATI

🏍️ Tragedie la Crevedia: Pieton ucis de motociclist în timp ce traversa neregulamentar DN1A

O seară tragică s-a așternut peste localitatea Crevedia, situată pe Drumul Național 1A, unde un pieton și-a pierdut viața după ce a fost izbit în plin de o motocicletă. Martorii oculari relatează că bărbatul ar fi încercat să traverseze în grabă șoseaua printr-un loc nepermis, moment în care a fost surprins de un motociclist în vârstă de 35 de ani, care circula pe motocicleta sa înmatriculată în județul Teleorman.

În ciuda eforturilor susținute ale echipajelor de prim-ajutor, care au încercat resuscitarea victimei timp de 45 de minute, aceasta nu a răspuns manevrelor, fiind în cele din urmă declarat decesul la fața locului. Potrivit unor surse, se pare că pietonul decedat era angajat al abatorului din zonă.

Motociclistul implicat în acest nefericit eveniment rutier a suferit răni ușoare, primind îngrijiri medicale la locul accidentului. Oamenii legii au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii tragediei, fiind deschis un dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

Urmariti-ne pe Google News