NOUTATI

🎄🎅🎉 Magie și bucurie de Crăciun în Găești! 🎄🎅🎉

Orașul Găești se pregătește să găzduiască prima ediție a mult așteptatului Târg de Crăciun, eveniment ce promite să aducă atmosfera feerică a sărbătorilor în inima comunității din vestul județului. Între 1 și 23 decembrie, Parcul Central se va transforma într-un loc de poveste, unde locuitorii și vizitatorii vor putea să se bucure de o experiență unică.

Deschiderea târgului va avea loc în ziua de 1 Decembrie, coincizând cu Ziua Națională a României, și va fi precedată de tradiționala Paradă cu Torțe, un moment de sărbătoare și patriotism. Găeștenii sunt invitați să participe la această inaugurare spectaculoasă, unde vor putea simți spiritul sărbătorilor de iarnă într-o atmosferă specială.

Vizitatorii vor avea ocazia să se delecteze cu căsuțe tematice, pline de bunătăți tradiționale și produse specifice Crăciunului. Fie că este vorba despre delicioasele preparate culinare sau despre suveniruri handmade, există ceva pentru toți cei prezenți. În plus, în fiecare weekend, târgul va fi animat de spectacole și concerte fabuloase, menite să încânte publicul de toate vârstele.

Pentru comercianții interesați de a participa la acest eveniment deosebit, înscrierile sunt în continuare deschise. Cei care doresc să închirieze un spațiu pot contacta organizatorii la numărul de telefon 0741 177 031. Este important să reținem că locurile sunt limitate, astfel încât înscrierea timpurie este recomandată.

Târgul de Crăciun din Găești se anunță a fi un eveniment memorabil, aducând împreună tradiția, cultura și bucuria sărbătorilor de iarnă. Locuitorii orașului și vizitatorii sunt invitați să se alăture acestei sărbători unice, pentru a crea amintiri de neuitat în spiritul Crăciunului.