NOUTATI

🌟🏆🧠 Tânărul geniu de doar 6 ani cucerește lumea cu abilitățile sale în aritmetică mentală! 🌟🏆🧠

Darius Andrei Butuligă, un târgoviștean talentat de numai 6 ani, a impresionat lumea cu rezultatele sale remarcabile în domeniul aritmeticii mentale, câștigând două premii internaționale prestigioase.

La Campionatul Internațional de Aritmetică Mentală HORUS 2023 DUBAI, desfășurat recent, Darius s-a clasat pe locul al doilea, demonstrându-și abilitățile excepționale în rezolvarea rapidă a problemelor matematice.

În plus, în luna iunie, tânărul geniu a obținut premiul al treilea la Olimpiada Internațională SmartyKids în Aritmetică Mentală 2023, reușind să se evidențieze în competiția internațională la categoria sa de vârstă.

Darius Andrei Butuligă este elev în clasa I la Școala Gimnazială Coresi și participă activ în cadrul Centrului SmartyKids Târgoviște – Aritmetică Mentală, unde își dezvoltă și își perfecționează abilitățile matematice remarcabile.

În ciuda vârstei fragede, Darius demonstrează un talent excepțional și o inteligență remarcabilă în rezolvarea rapidă a problemelor matematice. Performanțele sale remarcabile în competițiile internaționale îl confirmă ca un tânăr promițător și reprezintă o mândrie pentru comunitatea din Târgoviște.